Изборник Затворити

Предаја Листе – Локални избори Ваљево 2020

Симболично, данас на Спасовдан, у пет до дванаест, дошли смо да представимо листу људи који ће чинити основ будуће одборничке групе.

Lista - Lokalni izbori Valjevo 2020 - Lokalni Front ValjevoОво је догађај за који се наше удружење припрема скоро три пуне године. Ово је такође прилика да од срца захвалимо грађанима Ваљева који су својим потписима подржали нашу листу.

Наравно, предаја листе само је први корак: у наредних двадесетак дана кандидати Локалног фронта Ва обратиће се Ваљевцима на много места и на много начина. Говорићемо оно што и иначе говоримо:овде смо да се боримо против корупције, да се боримо за јавност у раду органа града, да се боримо за поштовање сваког динара који грађани Ваљева уплаћују у буџет.

Нећемо заборавити борбу за здравље наших суграђана угрожених све загађенијим ваздухом, нити борбу против разбацивања новца Ваљеваца у јавним набавкама.

Најзад, будући одборници Локалног фронта Ваљево ће својим понашањем, аргументованим наступима, рационалним предлозима свима давати пример. Јер, заиста је крајње време да се морал и етика врате у ову салу и да Скупштина постане место где ће пристојни људи на пристојан начин озбиљно решавати проблеме Ваљева.

Ми смо људи који осим овог града немају друго место за живот!